tisdag 29 oktober 2019

Bucklan

Bucklan

Det är så här den ser ut, pokalen man slåss om alltså. Jag tänkte att det är väl rimligt att somliga som inte har haft nöjet att ha den på sin hemort på länge, om ens någonsin, skulle få en skymt. Så bussig är jag nämligen! Snällt, eller hur?


Vår släkting poserar med trofén.

3 kommentarer:

  1. Tack för titten, både på släktingen och bucklan. Vi har ett antal små bucklor i vår familj, maken har ju varit både friidrottare och schackspelare. Ska be honom posera framför bucklorna om jag nu hittar dem. Det är ju så man ska göra, förstår jag.

    SvaraRadera
  2. Tänd en eld och låt den brinna......

    SvaraRadera
  3. Jag har också fått priser! Vid postanställdas SM i schack i Norrköping -77 och Borås -79 hade sponsorerna ställd upp rejäla prisbord (brevbärare har bra kontakter). Vad jag vann? Inte minns jag det... I mitt livs första bridgetävling vann min partner (bridgeläraren) och jag 2 st premieobligationer kommer jag däremot ihåg. Efteråt såg jag aldrig röken av dem...

    När jag övertalades att lämna Malmbergets Schackklubb för Gällivares dito fick jag ett övergångsvederlag i form av 1 st starköl som inmundigades på puben i Gällivare. Övergångssummorna var inte så tilltagna på den tiden.

    SvaraRadera

  Philip Morris Varför finns det något så korkat som cigaretter? Vi cyklade till Rönnliden, Gunnar och jag...