måndag 26 november 2018

Om passion. Råd till unga 2

Om passion


Passionerad kärlek i sin fysiska form är inte så dumt, jag tillstår gärna att jag snarare tillskyndar företeelsen än motsatsen. Spotta i nävarna, grabba tag och sätt igång!

Tänk bara på att ta av glasögonen först. Det blir ett fasligt sjå att putsa dem efteråt annars. I värsta fall kan det bli onödiga och kostsamma besök hos optikern.

Om Du planerar att utöva passionerad fysisk kärlek ofta kan det vara en sund ekonomisk investering att skaffa sig linser.

När jag var ung planerade jag ofta passionerade kärleksstunder med de flesta lämpliga flickor som fanns i min närhet. Problemet var dock att de, av någon anledning som jag hittills inte lyckats utgrunda, inte tycktes ha motsvarande typ av planering. Möjligen kan det ha berott på att jag inte var glasögonförsedd på den tiden.

Nu för tiden har jag ofta passionerade kärleksstunder. Jag brukar särskilt uppskatta den som infaller på hösten.

6 kommentarer:

  1. Anders, kul att du äntligen har bestämt dig för att träda in i bloggosfären! Redan ditt första inlägg — och presentation — drog mungiporna till ett versalt U. Tack för det! Vad världen behöver är människor med livserfarenhet och mycket humor.
    Här kommer nu en indiskret fråga: Är höstens över eller glimmar den framför dig som ett ljus i mörka november? ;)

    SvaraRadera
  2. Vad kul att du läser mina krumelurer Annica! Jag har väl ganska klart för mig vad jag ska skriva - ett tag framöver åtminstone. Samma stil ungefär.

    Jag ser mycket positivt på indiskreta frågor. Nej, höstens glimrande stund är inte kommen än. Får se vilket år det blir.

    SvaraRadera
  3. Hörde på teve att linser kan vara farligt. Så behåll glasögonen du. Ett besök hos optikern kan bara vara av godo. Min man som av optikern skickades till Sunderbyn visade sig ha samma problem som din maka. Nu blir det till att droppa.

    Vad seriös jag blev. Får man vara det i din gladblogg?

    SvaraRadera
  4. Det är ju otrolig vad många krämpor som kan dyka upp när man åldras lite. Tur att det finns adekvat medicin disponibel.

    Seriös får man vara, indiskret och ekivok går också bra.

    SvaraRadera
  5. Klockan som finns här verkar vara alldeles galen. 05.47??

    SvaraRadera
  6. Du kan ändra tiden. Tror att det finns någonstans på Inställningar. Du ska ha Europeisk tid och inte något annat.

    SvaraRadera

  Philip Morris Varför finns det något så korkat som cigaretter? Vi cyklade till Rönnliden, Gunnar och jag...